Услуги

 Услуги на Пътна помощ:

 

пътна-помощ-москвич
пътна-помощ-София за лек автомобил

Пътна помощ София има за цел да помага на хората в беда на пътя! Ние не само репатрираме развалени превозни средства строителна и машинна техника, но и имаме индивидуален подход към всеки един клиент, имаме за цел не просто да репатрираме автомобили, бусове, джипове или строителна техника, но и да влезем в положението на клиента ни ако можем да помогнем и асистираме с избора на подходящ автосервиз, както и ако може да се отстрани проблема на момента с наша помощ, защото ние сме, освен шофьори и добри авто механици. Разбира се не всяка повреда позволява ремонтни дейности на място затова ние имаме доверени сервизи с едни от най-добрите и компетентни майстори: тенекеджийски услуги, ходова част, двигатели и трансмисии (както автоматични така и ръчни).

Пътна помощ София предлага и като услуги транспорт на коли нов внос до кат и съдействие при регистрацията на съответното МПС.

Нови услуги предлагани от нас:

 

Транспорт на автомобил до кат София или София окръг.

Ние ще дойдем до вашият адрес или паркинг на автомобила ще го натоварим с пътна помощ и ще го извозим до кат София или кат София окръг.

Автодиагностика на място

Предлагаме пълна диагностика на място за всякакви автомобили и камиони. Разполагаме с професионална диагностична апаратура. Колата ви не иска да запали? Не се чудете, а ни потърсете ние ще локализираме проблема и ще ви насочим към неговото решение. Всичко това се предлага на ваш адрес. За марката Мерцедес разполагаме със стар диагноза от най-ново поколение позволяваща прочитането на модели до 2018 година.

Диагностика на Бмв се прави със Инпа 5 както и с Испа. Ако трябва да се програмират модули се използва Бмв скенер.

За марката Тойота предлагаме диагностика с Toyota Techstream това е оригиналната диагностика за марката.

Хонда с HDS който софтуер обхваща от 1998 до 2016 година.

Разполагаме с диагностична апаратура за 95% от марките и модели на пазара.

Наши дългогодишни приятели и професионални партньори са колегите от макс-кар който дават най-ниски цени и имат богата номенклатура от всякакви авточасти и консумативи за вашият автомобил

Ако имате нужда от покупка на акумулатор или качествени моторни масла може да ги закупите от нашите приятели: www.maxcar.bg .

 Предлагаме следните услуги: