Услуги

 Услуги на Пътна помощ:

 

пътна-помощ-москвич
пътна-помощ-София за лек автомобил

Пътна помощ София има за цел да помага на хората в беда на пътя! Ние не само репатрираме развалени превозни средства строителна и машинна техника, но и имаме индивидуален подход към всеки един клиент, имаме за цел не просто да репатрираме автомобили, бусове, джипове или строителна техника, но и да влезем в положението на клиента ни ако можем да помогнем и асистираме с избора на подходящ автосервиз, както и ако може да се отстрани проблема на момента с наша помощ, защото ние сме, освен шофьори и добри авто механици. Разбира се не всяка повреда позволява ремонтни дейности на място затова ние имаме доверени сервизи с едни от най-добрите и компетентни майстори: тенекеджийски услуги, ходова част, двигатели и трансмисии (както автоматични така и ръчни).

Пътна помощ София предлага и като услуги транспорт на коли нов внос до кат и съдействие при регистрацията на съответното МПС.

Нови услуги предлагани от нас:

 

От скоро предлагаме и регистрация на мпс със и без ваше присъствие. Питате се как ще регистрираме колата ви без вашето присъствие? Отговаряме ви веднага.

Ние ще дойдем до вашият адрес или паркинг на автомобила ще го натоварим с пътна помощ и ще го извозим до кат София или кат София окръг за целта е нужно да ни  дадете пълномощно от ваше име за регистрацията на даденото мпс. След регистрация на автомобила ви на ваше име ние ще ви го докараме с пътната помощ до мястото което кажете.

Прочетете още как става съдействието за регистрация на кола като кликнете на  линка ни.

Наши дългогодишни приятели и професионални партньори са колегите от макс-кар който дават най-ниски цени и имат богата номенклатура от всякакви авто части и консумативи за вашият автомобил

Ако имате нужда от покупка на акумулатор или качествени моторни масла може да ги закупите от нашите приятели: www.maxcar.bg .

 Предлагаме следните услуги: