За нашата организация

За нас-Пътна помощ в град София.

 

Ние се стремим да помагаме веднага след като ни потърсят нашите клиенти, защото знаем колко е скъпо тяхното време.

В Град София се отзоваваме за около 30 минути след обаждане.

Пътна помощ поддържа ниски цени съобразени с икономическото положение на България и по-точно Град София. Може да твърдим, че предлагаме най-ниските цени в този бранш, имаме постоянно промоции за репатриране като цените ни започват от 30 лева в град София! Успяваме да сме конкурентни в тази ниша, защото използваме икономични пътни помощи и млад и амбициозен екип, които залага на редовните и доволни клиенти.

Репатриране на джипове.

Пътна помощ за джипове
Репатриране на джип

Предлагаме като услуга репатриране на джипове къса база и дълга база без значение от размера на джипа. Разполагаме с най-доброто оборудване и това позволява да вадим от канавки джипове и големи превозни средства. При ПТП не се колебайте, а ни потърсете ние ще се отзовем на момента! Разполагаме с мощна лебедка 5 тона, която позволява качването на джипове дълга база дори и да не са в движение с повреди в колелата и задвижващата им система!

Репатриране на бусове.

Пътна помощ София предлага репатриране на всякакви бусове: фургони, пътнически, бордови, къса база и дълга база Макси! Ако сте пострадали при катастрофа не се колебайте, а ни потърсете ние ще репатрираме вашия бус на най-ниска цена в експресни срокове! Пътна помощ София разполага с техника и лебедка за бусове, който не са в движение или са силно увредени при ПТП. Предлагаме подаване на ток на дизелови и бензинови двигатели.

Ако сте забравили включена музика , фарове или светлинна уредба и е паднал акумулатора ви, не се колебайте, а ни потърсете. Ние ще подадем ток, за да може да запалите на момента с подсилени кабели за тази цел!

Репатриране на леки коли.

 

Пътна помощ big предлага Евтино и бързо репатриране на автомобили независимо дали те са спортни модели хечбек или комби ние разполагаме с всякаква техника. Нужна за репатриране на всякакви модели леки коли.

Предлагаме всякакви промоции за репатриране на леки коли от 30 лева за гр. София ако разстоянието е под 2 км! Предлагаме и транспорт до КАТ на нов внос леки коли!

Вашият коментар