Репатриране до Кат София

Пътна помощ София Предлага репатриране на нов внос леки коли!

 

Репатриране до кат София на ново закупени леки коли както от автокъщи така и от представителства на чисто нови коли. Ние предлагаме най-ниски цени за репатриране на леки коли без регистрация!

Предлагаме и промоция репатриране на леки коли за 30 лева в град София.

Процедурата е следната: обаждате се на наш представител. Казвате точните кординати от къде трябва да се натовари колата и каква е точно тя. След което давате точния адрес или ако е до кат София не е нужно за разтоварване. Телефон за повикване на камион: 0876208140.

Пътна помощ София репатриране на нов внос Джипове.

 

 

djipove-putnapomosht

Репатриране на джипове до КАТ София. Пътна помощ София предлага на своите клиенти транспорт на нов внос джипове до Кат София. Ние се стремим да осигурим сигурен транспорт на новия ви джип закупен от автокъща или представителство. Отзоваваме се на момента 30 минути след като се обадите и ни повикате! Предлагаме и промоция за репатриране  на джипове от 45 лева. Репатриране до кат София.

 Репатриране до кат София на нов внос Бусове.

 

Транспорт на бус в София
Транспортиране на бус

Репатриране до кат София на бусове с Пътна помощ София предлага транспорт на нов внос бусове закупени от авто къщи или представителства. Ако нямате регистрация или транзитни номера обадете ни се ние ще закараме на момента вашия нов или употребяван бус. Предлагаме много промоции и индивидуално отношение към всеки един наш клиент!

Ние предлагаме и услугата съдействие при регистрация в кат София. Обадете се за да ви направим оферта спрямо цената и изискванията ви. Предлагаме всякакви варианти за да ви улесним максимално, а те са. Идване до адрес, товарене на автомобила транспортиране до кат София. Подготвяме и плащаме всички необходими такси и документи след което преминаваме техническия преглед на каналите в Кат. Изчакване на опашка за вземане на регистрационните табели и докарване до упоменат от вас адрес!

Ето как репатрират колегите в Америка:

Вашият коментар