Немски или Италиански автомобил

Спекулациите на тази тема са изключително много. Коя националност автомобили е по-добра, коя има по-малка нужда от пътна помощ, репатриране и прочее.

Може ли да се даде единен отговор на въпроса – немско или италианско?

Италия-Германия-автомобил
Какво да изберем Италианска или немска кола

За съжаление, не!
Като започнем от там, че всеки шофьор е различен, всеки има своят вкус и стил на каране, всеки може да каже различно мнение за различна кола. Събрано всичко това, ви дава доста голяма възможност за решения, който не са единодушни към даден критерии.
Но, ако трябва да ви дадем директна насока към коя от двете националности да се насочите, то може да започнем така.
Ако сте млад шофьор, често ви трябват услугите на пътна помощ и не искате да харчите много пари за ремонти, то италианска кола би бил добър избор.
Имат много модели, които са малки и икономични. Не говорим директно за марка, а като цяло.
Малки моделчета за всеки ден с добра история през годините и много части на смислени цени.
Идеални условия за всеки начинаещ водач на МПС. Доста са също така спортно насочени, което ги прави идеални за младежите. За дамите също има малки, сладки колички, които носят в себе си духът на Италия.
Интериорът е приятен за окото с достатъчно количество функции. Съвсем нормален автомобил за първа кола.

немски автомобил

Немските коли от друга страна, без значение годината, но нека се спрем на последните 10, са по-скъпи. Това е нещото, което се вижда на първо място. Цената, често се оправдава от качеството на материалите и луксът, които автомобилите предлагат.
Луксът е главен фактор в немското автомобилостроене. Вие трябва да се чувствате удобно в колата си, без значение на колко дълго пътешествие сте тръгнали. Изобилие от части, също на прилична цена.
Моделите обаче, може да не са за всеки. Много рядко има нови модели автомобили от немската индустрия, които да пасват на дамите например. Често, немците правят големи коли и обичат да се наслаждават на пространството.
Интериорът при всички от тях е на високо ниво, като често се предлага кожа.
Какво вие ще изберете е изцяло ваше решение, но никога не забравяйте, че може да имате нужда от пътна помощ по всяко време на денонощието.

Вашият коментар