Пътна помощ през зимата

Зимните пътни условия са със сигурност по тежки от тези през другите сезони на годината. Затова през зимата трябва да се движим с ниска скорост в по-опасните участъци, да внимаваме при влизането в завоите и т.н.

Компаниите за пътна помощ са доста натоварени с работа през този период от годината. Подготовката започва преди идването на зимата, което осигурява предимство та компаниите.

Репатриране през зимата

Има много ситуации, при които да ви се наложи репатриране до определено място. Зимните условия могат да изпитат способностите ви за шофиране, както и да ви поставят в екстремни условия. Когато заглъзнете или пък попаднете в участък от пътя, който е заледен може да потърсите услугите на пътна помощ. Компанията ще изпрати автомобил, който е подходящо оборудван за вашият случай.

репатриране

С какво друго може да ви помогне пътна помощ?

Освен с превоз от мястото на повикването до сервиз на пътна помощ, до друг сервиз избран от клиента или до дома на клиента, пътна помощ може да помогне и с други поправки. Ако има повреда по автомобила, която може да се отстрани на момента, то няма нужда да бъдете репатрирани до сервиз… тя ще бъде отстранена на място.

помощ през зимата

Такива ремонти могат да бъдат – смяна на гума, поставяне на вериги, подмяна на масло, доставка на гориво, смяна на светлини и куп други. Когато през зимата екип на пътна помощ не може да достигне до вас с репатрак, то те могат да ви донесат провизии за оцеляване (храна, вода, одеала и дрехи), докато пътят се освободи до мястото на повредата.

Защо да потърсим точно пътна помощ?

Може би по-голямата част от читателите ще се запитат следното: “Защо пък трябва да търсим услигите на пътна помощ, след като може и сами да се справим?”. Това обаче не е така! Както прочетохте по-рано, зимата може да изправи всеки пред какви ли не изпитания при шофиране извън града, където пътищата не са толкова добре почистени и има сняг.

пътна помощ софия

Може да разчитате на пътна помощ, защото компаниите разполагат с всичко нужно, за да реагират навременно и правилно. С повикването на екип на пътна помощ вие се подсигурявате и ще останете доволни. Когато се опитвате сами да поправите нещо без да знаете как се поправя- може да стане още по-зле и след това да похарчите доста пари за неговата поправка.

Какви могат да бъдат цените?

Както при всичко друго, което се плаща, цените при пътна помощ са различни и варират според разстоянието, извършваните услуги и ремонти, както и от това в кой град се намирате.

цени на пътна помощ

Обикновено фиксирани са цените за репатриране в градски условия и цените на километър, ако трябва да се излиза извън града, за да се окаже помощ на клиентите.
Когато се обадите по телефона на пътна помощ може да попитате и за цените, по които те работят, за да може да си направите някаква група сметка за това колко ще платите за всичко.

Ако сте в София и имате нужда от репатриране, то вие може да потърсите Пътна помощ София.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *