Пътна помощ за 30 лева

Пътна помощ за 30 лева?

 

Телефон: 0876208140

Пътна помощ big в София реши да пуска периодично промоции, от който да се възползват клиенти имащи нужда от репатриране на катастрофирали или повредени автомобили на ниски цени. Както за град София, така и в цялата страна! Предлагаме промоция репатриране на автомобили под 1 тон, ако разстоянието е под 1 километър в град София!

Ние се стремим да поддържаме най-ниските цени за град София. Екипът ни знае, че клиентите са доволни, когато са получили отлична услуга, но и на ниска цена. Това ни мотивира да работим неуморно и да трупаме все повече доволни клиенти.

Които да ни препоръчват на своите приятели и познати имащи нужда от евтина пътна помощ! Независимо каква е колата луксозен или нисък клас промоцията важи за всички видове автомобили!

Да, цената е реална прочетете в кой

условия тя е валидна!

 

Пътна помощ за ауди
Промоция за репатриране на ауди

Пътна помощ за 30 лева в рамките на град София е валидна, когато разстоянието е под 1 километър. Колата трябва да е на собствен ход демек да може да запали и да се качи, без да се налага използването на лебеда. В случай, когато трябва да се качи колата с помощта на лебедка цената ще е + 5 лева! За да се възползвате от нашата промоционална цена. След като се свържете с нас коректно и точно да обясните къде се намира колата, която ще се репатрира и до къде точно трябва да се транспортира.  Каква е нейната повреда (ако има такава) дали е вследствие на ПТП или е нещо по-техническата част.  Тази информация е, за да можем да ви укажем максимално бърза и коректна помощ! Престоя на пътната помощ не трябва да превишава 15 минути ако не е по наша вина разбира се.

Колко време важи промоцията на пътна помощ за 30 лева?

 

Нашата ексклузивна оферта репатриране за 30 лева в град София е валидна безсрочно и нямаме за цел да е моментна офертата, а точно обратното постоянно да могат да се възползват нашите клиенти. Ние се стремим да събираме положителни мнения и да запазваме нашите редовни клиенти.

Пътна помощ до кат София за 30 лева?

регистрация
регистриране на автомобил в кат София

 

Закупили сте автомобил нов внос и той няма регистрация, гражданска отговорност и преглед, чудите се как да стигнете до кат София или София окръг ние от Пътна Помощ София имаме решение на вашия проблем. Предлагаме експресен превоз до Кат София на най-ниски цени като промоцията от 30 лева важи стига разстоянието да е под 1 километър. Ако разстоянието е надвишава не е проблем цената е до 39 лева обадете се и задайте вашите координати, за да ви дадем индивидуална оферта, от която да останете доволни!

Вашият коментар