Подаване на ток

Паднал ви е акумулатора? Викнете Пътна помощ.

Ние ще се отзове на момента и ще ви помогне с подаване на ток независимо дали сте с автомобил, джип или бус. При нас работи млад и амбициозен екип, които се стреми да задоволи и най-капризните клиенти!
Пътна помощ е снабден с професионални кабели дебели 4 квадрата и дълги 5 метра, което позволява запалването на мощни дизелови двигатели, които изискват мощен стартов ток.

Каква е разликата между обикновените кабели (китайски) и вашите (професионални) кабели?

пътна помощ-сервиз
пътна помощ сервиз на място
Разликата е както споменахме по-горе в описанието, а именно: кабелите, които използваме ние са усилени. Вместо стандартните 2 квадрата дебелина пътна помощ big използва 4 квадрата усилени силиконови кабели!
Когато подавате ток с обикновени кабели закупени от магазин за авто аксесоари или бензиностанция. Ампераж, които преминава през тях е ограничен и това е причината достигащия до вашия автомобил стартов ток да е слаб и да върти трудно или изобщо да не иска да завърти стартера. Кабелите, които използваме ние са двойно по-дебели и това позволява преминаването на по-голям ампераж през тях, което позволява безпроблемното палене дори и на мощни дизелови двигатели, които се нуждаят от силен стартов ток.

Имате проблем с алтернатора и не зарежда акумулатора?

Ние имаме решение на този проблем единия вариант е нашият специалист да го поправи на място. Стига проблема да го позволява следните услуги позволяват ремонт на място: хлабава маса, не добър контакт на кабела стигащ до алтернатор. Скъсан ремък на алтернатор (в някой случаи се отстранява проблема на място), хлабав ремък.
Другият вариант е да ви репатрираме до сервиз по ваш избор, ако нямате доверен сервиз ние работим с най-добрите специалисти.

За колко време се подава ток с пътна помощ?

Самото подаване на ток, за да запалите на момента. Но може да има нужда от изчакване ако колата е с много електроника или и трябва силен стартов ток времето за изчакване е около 10-20 минути.

Пътна помощ цени за подаване на ток.

Посещение на място подаване на ток с наши кабели изчакване до 10 минути да запали автомобила.

Цена: 25 лева, изчакване след тези 10 минути + 10 лева до 30 минути престой.

 

1 comment on Подаване на ток

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *