Автодиагностика на място

ПЪТНА ПОМОЩ-BIG ГР.СОФИЯ ПРЕДЛАГА АВТОДИАГНОСТИКА НА МЯСТО ПРИ КЛИЕНТА!

 

Телефон: 0877197958

Кога за последно ви трябваше диагностика на автомобилът на място в София?
Въпрос, на които много хора могат да кажат миналият месец или вчера, но често се случва. Какви са причините, да ви трябва диагностика на автомобил на място?

Автодиагностика-София
Диагностика на място

На първо място – автомобилът ви не иска да запали.

diagnostika-sofia
diagnostika v sofia

Прегледали сте всичко по двигателя, акумулатор, реле, ремъци, гориво, свещи и още, но колата просто не иска да запали. Не сте майстор но познавате автомобилът си достатъчно. Преминавате през различни хипотези, теории и възможности за неуспешното запалване на автомобилът, но просто не намирате решението.
Ние може да сме вашето спасение. Веднага щом се свържете с нас, можем да уговорим час и място където мобилен сервиз да се появи и да направи пълна диагностика на вашият автомобил . Естествено, добре е да опишете симптомите на автомобила за неуспешно запалване, за да може екипът ни да ни помогне максимално. Ако ви трябва някаква част, то ние ще я донесем. Работим с най-добрите доставчици на части и ползваме големи отстъпки. Предлагаме винаги най-добрите услуги на най-добрите цени.

За колко време правим автодиагностика в София?

 

Диагностиката на автомобил зависи от марката и моделът му. Екипът ни разполага с професионална техника на марката Делфи и всички видове кабели за автодиагностика и диагностика на камиони и селскостопанска техника. От скоро предлагаме и супер услугата диагностика на всякакви мотори и скутери.

За колко време се отзоваваме на адрес?

След като сте подали вашият сигнал, в указаното време ще пристигне екип, които ще направи подробна инспекция на вашият автомобил и каква е причината за неуспешното запалване.
В какви случай нашите услуги са полезни за вас?
Когато много бързате за среща или просто самата кола ви трябва. Трябва да я дадете на някого или да я върнете на собственика и. Автомобилите са вече част от нашето ежедневие и много често ги използваме за всичко. Трябва веднага да отидете на 200 километра от сегашната ви локация, но автомобилът не иска да запали и ви трябва решение на проблема колкото се може по-бързо? Тогава нашият мобилен сервиз е решението за вас.

А какво да кажем за жените шофьори?

Има изключително много жени, които нищо не разбират от автомобили. Естествено и при тях има повреди по колата или неочаквания произшествия и трябва някой да им помогне.
Случва се, да няма кои, всичките им близки да са заети и просто да им трябва професионална помощ.
Вместо да си чупят маникюра или да се нацапат целите в масло е по-добре да оставят тази работа в ръцете на професионалистите. Нашите механици бързо ще открият проблема и с наличието на правилните части ще го отстранят.
Никога не се знае къде и как може да закъсате по пътя. Не е нужно, автомобилът да бъде пред вас. Може да се случи проблем и докато шофирате. Не ви се чака местният сервиз (ако изобщо намерите наоколо такъв) да ви приеме, да прегледа колата ви, да види дали има части за нея и прочее. Да не говорим, ако наистина бързате за важна среща или отпуската ви ще свърши, като сте я прекарали в сервиз. Най-добре се обадете на нашият телефон и извикайте нашият мобилен сервиз. Ще се справим с проблема ви на място, а цените ни са без конкуренция.

Предлагаме преглед и пълна диагностика на автомобил при закупуването му.

Ако автомобилът не може да се оправи на място ще го репатрираме до оказан от вас сервиз с професионална пътна помощ независимо къде сте закъсали дали в София или в провинцията!