Промоция Репатриране на джипове

Пътна помощ за джипове на промоция.

 

Телефон: 0876208140

Пътна помощ за джипове включва репатриране на джипове за 45 лева в град София ако разстоянието е под 2 км!

Реална ли е тази промоция ?

репатриране на джип
промоция при репатриране на джип
Да! Ние предлагаме постоянни промоции за нашите клиенти. Имаме за цел с тази наша кампания да съберем повече доволни клиенти, които да ни препоръчат на своите приятели и познати, защото както всички знаем по-голяма реклама от доволните клиенти няма! Пътна помощ джипове.

Какво включва репатрирането за 45 лева на джипове?

пътна помощ на промоция
промоция
Тази промоционална цена важи ако разстоянието е под 1 километър, джипът е на ход, не се налага използването на лебедка и е в територията на град София!
За да няма недоразумения ви молим, след като се обадите да уточните точното место положение на джипа. Къде ще се репатрира и условностите: дали пали, на гуми ли е, има ли технически повреди по двигател, трансмисия и т.н. Тези неща държим да се уточнят предварително, за да можем да ви дадем точна цена след вашето обаждане и да не стават недоразумения! Ние държим на коректното и честно отношение както от наша, така и от ваша страна!

Колко време важи промоцията за репатриране на джипове?

Промоцията е постоянна и не се обвързва с конкретни срокове.

Кога не важи промоцията на пътна помощ джипове?

Промоцията не важи ако има технически повреди по джипа спрямо задвижването му или невъзможността да се качи на само ход на пътната помощ. В такъв случай се налага използването на лебедка, което ще оскъпи с около 10 лева услугата.
Промоция не важи при джипове над 1,5 тона. Това са в повечето случай дълга база на Toyota land cruiser, Jeep, Mercedes G. Mercedes GL и всички с тези габарити! Промоцията не важи ако има забавяне и престой повече от 15 минути и то не е по наша вина. В такъв случай се начисляват по 10 лева на всеки 10 минути след превишаването на престоя! Ние можем да ви помогнем с избора и закупуването на нов внос джип.
putnapomosht-non stop-sofia
Denonoshtna patna pomosht Sofia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *