Контакти

Контакти пътна помощ

Контакти и Телефон Пътна помощ биг София.

 

Kонтакти пътна помощ:
 
 

Телефон: 0876208140

 


Mail: narbov95@gmail.com

Може да ни откриете в Google plus 

Адрес в Google пътна помощ Big – Гр. София

 

Пътна помощ big София адрес:

 

Ул. Искър 7, 1000 Център, София

Ние сме организация позиционирана в цяла София с мобилни екипи, за да можем да се отзоваваме на момента, без да се налага да чакате!

Стремим се да помагаме на хора претърпя ли катастрофа. Независимо дали са с леки коли, бусове, джипове или мотори! При нас работят млади специалисти имащи богат опит в репатрирането на автомобили!

Адреси, които обслужва. Пътна помощ Big:

 

контакти за репатриране

Пътна помощ биг предлага репатриране на своите клиенти в цялата страна. С помощта на доверени колеги сме разширили търговската си мрежа из цялата страна.

Което позволява бързото и без проблемно отзоваване до всяка точка на България.
Ако сте закъсали във Варна, но искате да ви репатрираме до София ще отнеме около 5 часа транспорта.

Защото за целта използваме бързи камиончета, който са снабдени с мощни дизелови агрегати поддържащи средна скорост по магистралата от 120-130 км /час.
Разстоянието от Пловдив до София го взимаме за около един час, а разстоянието от София до Бургас за около 4 часа. Ако не се налага да се чака вътре в града по-задръствания.

Нашият екип знае колко е ценно времето както за вас така и за нас и затова гледаме да предлагаме най-експресните услуги независимо къде сте аварирали ние ще се отзовем на момента!

 

Предлагате ли пътна помощ за чужбина и кои държави обслужвате?

 

Big пътна помощ предлага отскоро и репатриране на коли от чужбина за момента поддържаме следните държави:

Гърция, Германия, Австрия, Чехия, Холандия, Швейцария, Сърбия, Македония, Турция, Румъния, Словения, Дания и другите държави, който са в Европейския съюз.

Предлагате ли транспорт на ново закупени коли от чужбина?

Да! От скоро нашата фирма предлага и транспорт на избрана и закупена кола от вас от Германия, Австрия, Италия, Швейцария и Холандия цените започват от 700 лева и зависят от това на какво разстояние е колата и в коя точка на дадената страна се намира.

Уверяваме ви, че ще докараме колата ви във вида, в който е натоварена от продавача.

Предлагаме съдействие за регистрация в кат София

Както и пълен преглед на кола преди покупка за София и цялата страната с компютърна диагностика и пълен тест на всички системи по дадения автомобил.