Контакти

Контакти пътна помощ

Контакти и Телефон Пътна помощ биг София.

 

Kонтакти пътна помощ:
 
 

Телефон: 0876208140

 


Mail: narbov95@gmail.com

Може да ни откриете в Google plus 

Адрес в Google пътна помощ Big – Гр. София

 

Пътна помощ big София адрес:

 

Ул. Искър 7, 1000 Център, София

Ние сме организация позиционирана в цяла София с мобилни екипи, за да можем да се отзоваваме на момента, без да се налага да чакате!

Стремим се да помагаме на хора претърпя ли катастрофа. Независимо дали са с леки коли, бусове, джипове или мотори! При нас работят млади специалисти имащи богат опит в репатрирането на автомобили!

Адреси, които обслужва. Пътна помощ Big:

 

контакти за репатриране

Пътна помощ биг предлага репатриране на своите клиенти в цялата страна. С помощта на доверени колеги сме разширили търговската си мрежа из цялата страна.

Което позволява бързото и без проблемно отзоваване до всяка точка на България.
Ако сте закъсали във Варна, но искате да ви репатрираме до София ще отнеме около 5 часа транспорта.

Защото за целта използваме бързи камиончета, който са снабдени с мощни дизелови агрегати поддържащи средна скорост по магистралата от 120-130 км /час.
Разстоянието от Пловдив до София го взимаме за около един час, а разстоянието от София до Бургас за около 4 часа. Ако не се налага да се чака вътре в града по-задръствания.

Нашият екип знае колко е ценно времето както за вас така и за нас и затова гледаме да предлагаме най-експресните услуги независимо къде сте аварирали ние ще се отзовем на момента!

 

Предлагате ли пътна помощ за чужбина и кои държави обслужвате?

 

Big пътна помощ предлага отскоро и репатриране на коли от чужбина за момента поддържаме следните държави:

Гърция, Германия, Австрия, Чехия, Холандия, Швейцария, Сърбия, Македония, Турция, Румъния, Словения, Дания и другите държави, който са в Европейския съюз.

Предлагате ли транспорт на ново закупени коли от чужбина?

Да! От скоро нашата фирма предлага и транспорт на избрана и закупена кола от вас от Германия, Австрия, Италия, Швейцария и Холандия цените започват от 700 лева и зависят от това на какво разстояние е колата и в коя точка на дадената страна се намира.

Уверяваме ви, че ще докараме колата ви във вида, в който е натоварена от продавача.

Предлагаме съдействие за регистрация в кат София

Както и пълен преглед на кола преди покупка за София и цялата страната с компютърна диагностика и пълен тест на всички системи по дадения автомобил.

 

 

     


    Пътна помощ София репатрак, транспорт на автомобили машини и техника, строителни, превоз, камиони, бусове коли, мпс, автомобили, мотори, мотоциклети, София Перник, Страната, магистрала тракия, магистрала хемус, roadhelp bg, road help bulgaria, roadside assistance bulgaria, road help sofia, sofia, bulgaria, road assistance, подаване на ток, регистрация на коа, доставка на гориво, смяна на гуми и части, масло