Репатрак София

Репатрак София

Денонощен Репатрак в гр. София на най-добра цена

 

Репатрак в гр. София денонощно
Ние сме Пътна помощ Биг гр. София и сме на вашето разположение 24/7

 

София никога не спи! Животът в столицата ни кипи както денем, така и нощем. Затова повечето от компаниите и фирмите, които започват бизнес в града работят денонощно. Когато става въпрос за пътна помощ, то в София има много компании за такива услуги. Всяка една предлага различни услуги на различни цени и разбира се с различно качество на извършваните услуги. В тази статия ще научите и малко повече за услугите свързани с репатрирането.

Що е то репатриране?

Репатрирането е съвкупност от услуги, извършвани от лицензирани компании за пътна помощ, които имат работници, специализирани в различните сфери на пътната помощ. Репатрирането може да се извърши както в градски, така и в извънградски условия.
София е голям град и пътната помощ със своите автомобили трябва да е винаги готова да се отзове на повикванията. За тази цел има денонощни линии и диспечери, обучени да реагират на различни ситуации.

Какво представлява репатрака?

Репатрака е автомобил с приспособление за качване на автомобил на собствена платформа. У нас най-често на репатрак казваме и „паяк“. С репатрака автомобила ви може да бъде закаран от точка А до тока Б, без да се притеснявате за неговото състояние.

Кога автомобилът ви може да бъде репатриран?

Най-често репатрирането става при повреда на пътя, когато автомобилът ви трябва да бъде откаран за ремонт. Има и други случаи, при които може автомобилът ви да бъде репатриран. Един от тях е, когато нарушавате правилата за движение (например неправилно паркиране). Има и друг случай… когато искате да регистрирате автомобил в КАТ и трябва да бъде закаран с нещо до там.

Как да повикаме репатрак в София?

Повикването към пътна помощ е изключително лесно. Намирате телефонният номер в тяхната уеб страница и се обадете. Ще трябва да кажете на диспечера къде в София се намирате, вашите имена, от какво се нуждаете и той ще прецени какъв автомобил да изпрати и ще ви каже след колко време да очаквате екип на пътна помощ Биг в гр. София.

Какви са цените и как може да платим?

Вид МПСЦена град СофияЦена на километър в Страната
ПЪЛЕН / ПРАЗЕН
ЛЕКИ КОЛИ59-79 ЛЕВА0,99-1,50 ЛВ./КМ.
ДЖИП / ВАН 79-89 ЛЕВА1,20-1,50 ЛВ./КМ.
БУС89 -140 ЛЕВА1,50-2,00 ЛВ./КМ.
МОТОР / СКУТЕР60 ЛЕВА0,99-1,50 ЛВ./КМ.
СТРОИТЕЛНА И СЕЛСКОСТ.ТЕХ. ДО 2Т.79-300 ЛЕВА1,20-3,90 ЛВ./КМ.

Плащането може да стане както на място, така и в офиса на компанията в кеш или пък с карта, за което ще получите фактура.
Цените в различните компании за пътна помощ в София може да са различни. Не гледайте какви са цените, а търсете качество! Цените се разделят на няколко: за репатриране на лек автомобил, на мотор, на бусове, на камиони, на селскостопанска техника и на мотокари/електрокари.

За вашите нужди:

Ако се нуждаете от услуги на пътя, то вие може да потърсите услугите на пътна помощ София. Компанията разполага с професионална техника, добър персонал и стотици добри отзиви… а и цените са достъпни!

При проблеми с електрониката на автомобила може да потърсите компания за компютърна автодиагностика, която да ви помогне с отстраняването на всички грешки от автомобила.

Пътна помощ София репатрак, транспорт на автомобили машини и техника, строителни, превоз, камиони, бусове коли, мпс, автомобили, мотори, мотоциклети, София Перник, Страната, магистрала тракия, магистрала хемус, roadhelp bg, road help bulgaria, roadside assistance bulgaria, road help sofia, sofia, bulgaria, road assistance, подаване на ток, регистрация на коа, доставка на гориво, смяна на гуми и части, масло