Репатрак София

Репатрак София

Денонощен Репатрак в гр. София на най-добра цена

 

Репатрак в гр. София денонощно
Ние сме Пътна помощ Биг гр. София и сме на вашето разположение 24/7

 

София никога не спи! Животът в столицата ни кипи както денем, така и нощем. Затова повечето от компаниите и фирмите, които започват бизнес в града работят денонощно. Когато става въпрос за пътна помощ, то в София има много компании за такива услуги. Всяка една предлага различни услуги на различни цени и разбира се с различно качество на извършваните услуги. В тази статия ще научите и малко повече за услугите свързани с репатрирането.

Що е то репатриране?

Репатрирането е съвкупност от услуги, извършвани от лицензирани компании за пътна помощ, които имат работници, специализирани в различните сфери на пътната помощ. Репатрирането може да се извърши както в градски, така и в извънградски условия.
София е голям град и пътната помощ със своите автомобили трябва да е винаги готова да се отзове на повикванията. За тази цел има денонощни линии и диспечери, обучени да реагират на различни ситуации.

Какво представлява репатрака?

Репатрака е автомобил с приспособление за качване на автомобил на собствена платформа. У нас най-често на репатрак казваме и “паяк”. С репатрака автомобила ви може да бъде закаран от точка А до тока Б, без да се притеснявате за неговото състояние.

Кога автомобилът ви може да бъде репатриран?

Най-често репатрирането става при повреда на пътя, когато автомобилът ви трябва да бъде откаран за ремонт. Има и други случаи, при които може автомобилът ви да бъде репатриран. Един от тях е, когато нарушавате правилата за движение (например неправилно паркиране). Има и друг случай… когато искате да регистрирате автомобил в КАТ и трябва да бъде закаран с нещо до там.

Как да повикаме репатрак в София?

Повикването към пътна помощ е изключително лесно. Намирате телефонният номер в тяхната уеб страница и се обадете. Ще трябва да кажете на диспечера къде в София се намирате, вашите имена, от какво се нуждаете и той ще прецени какъв автомобил да изпрати и ще ви каже след колко време да очаквате екип на пътна помощ Биг в гр. София.

Какви са цените и как може да платим?

Вид МПСЦена град СофияЦена на километър в Страната
ПЪЛЕН / ПРАЗЕН
ЛЕКИ КОЛИ39-49 ЛЕВА0,79 ЛВ./КМ.
ДЖИП / ВАН 49-59 ЛЕВА0,89 ЛВ./КМ.
БУС59 -79 ЛЕВА0,89 ЛВ./КМ.
МОТОР / СКУТЕР39 ЛЕВА0,79 ЛВ./КМ.
СТРОИТЕЛНА И СЕЛСКОСТ.ТЕХ. ДО 2Т.79-89 ЛЕВА1,20 ЛВ./КМ.

Плащането може да стане както на място, така и в офиса на компанията в кеш или пък с карта, за което ще получите фактура.
Цените в различните компании за пътна помощ в София може да са различни. Не гледайте какви са цените, а търсете качество! Цените се разделят на няколко: за репатриране на лек автомобил, на мотор, на бусове, на камиони, на селскостопанска техника и на мотокари/електрокари.

За вашите нужди:

Ако се нуждаете от услуги на пътя, то вие може да потърсите услугите на пътна помощ София. Компанията разполага с професионална техника, добър персонал и стотици добри отзиви… а и цените са достъпни!

При проблеми с електрониката на автомобила може да потърсите компания за компютърна автодиагностика, която да ви помогне с отстраняването на всички грешки от автомобила.