Пътна помощ за спортни,ниски и луксозни коли

Пътна помощ за спортни коли.

 

Пътна помощ big София предлага репатриране на спортни, луксозни и супер ниски коли. Който биха закачили броните и праговете при обикновените пътни помощи. Повечето камиончета в България не са пригодени за репатриране на тези автомобил.

Нашият камион има специално полегата платформа с метод на сваляне на височината си.
Качването на спортни коли върху пътната помощ става посредством ниския падащ борд и мощната лебедка. Която изтегля колата на камиончето без никакви проблеми.

Пътна помощ-Big за ниски и спортни коли
пътна помощ за супер ниски коли

Какво рискувате ако извикате обикновена пътна помощ?

 

При повечето пътни помощи в България проблемът е, че са самоделни камиони. Тип самосвал което отзад е преработено с леко скосяване и са му направени пътеки, чрез които се качват колите. Но проблемът е когато колата е по-ниска и при самото изкачване и преодоляване на гърбицата на самоделната пътна помощ има опасност за закачване и пробиване на картера на двигателя. Което е много опасно. При този проблем може да изтече цялото масло в мотора и ако не го забележите при запалване на колата да блокира двигателя. В този случай да се получи много по-голям ремонт от колкото е бил текущия. Поради които е извикана пътната помощ!

Ние препоръчваме да не се доверявате на случайни и не доказани пътни помощи, защото може да стане много по-голям проблем от текущия ви.

Скъпа ли е услугата пътна помощ за спортни и ниски коли в град София?

 

НЕ! Ние предлагаме репатриране до всяка точка на град София на преференциална цени за спортни коли . Като цената започва от 40 лева и стига до 150 лева. В зависимост от модификацията и точната височина на спортния автомобил.

Кой коли спадат към спортни и ниски модификации?

 

Колите, които имат разстояние от праговете, предната част на бронята и задната част на бронята по-малко от 10 сантиметра разстояние от асфалтовата настилка. Тези автомобили спадат към категорията спортни и ниски коли. Има много модифицирани обикновени леки коли като им е подменено обикновеното окачване със спортно по-ниско. Както много от родните тунинг маниаци. Най-често моделите на VW, BWM и OPEL. Оригинално ниски коли излизат расовите спортни модели на мерцедес цл, мерцедес цлк, Мерцедес слк, BMW Z, BMW M-paket, Lamborgini, Porsche, Mini cooper S, както и много други марки и модификации. Телефон на Пътна помощ-Big за ниски и спортни коли: 0876208140 Нон стоп-Денонощно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *