Евтино репатриране в София

Евтина Пътна помощ?

 

Телефон: 0876208140

Да, възможно е! Най-евтина Пътна помощ в София е тук, за да ви предложи евтино и бързо репатриране.
В град София цените много, често са изкуствено завишени, колегите спекулират с това, че е скъпо горивото, данъците, таксите, разходите по документи. Да прави са за всички тези неща, НО има едно голямо, но. Нали всички сме в този омагьосан кръг сметки, такси и разходи постоянно се сблъскваме с абсурдите в нашата скъпа родина България.
Затова ние решихме да разчитаме на доволни клиенти, които да са нашата най-успешна реклама. Малко по-малко да доказваме на клиентите си, че са останали честни и отзивчиви хора. Които нямат за цел да вземат еднократно голяма печалба, но после да бъдат при псувани. НЕ ние казваме едно голямо НЕ на тази лоша практика в град София, която 90 % от колегите прилагат. Слагат уж нормални цени в сайтовете и офертите, а на място почват да се чудят как да, оскъпят услугата. Начисляват ви допълнително качване, сваляне, ползване на лебедка и какви ли не нелепи допълнителни услуги начисляване на часове работа и т.н.

Как работи Пътна помощ София?

 

Работа на пътна помощ
Репатриране на автомобили
Ние работим по-възможно най-прозрачния начин. Обаждате се уточнявате точния адрес на превозното средство, какъв е проблемът на ход ли е или е с повреда в задвижващата система. Откъде до къде ще се репатрира и в колко часът искате да се извърши следната услуга. След точно уточняване по телефона вие получавате точната цена, без да има промяна в последствие. Стига да е точно обяснението по телефона в повечето случай цените за леки коли варират от 30 лева до 45 лева за град София.

Има ли много мошеници в този бранш?

Да има! Бъдете предпазливи това е нашият съвет към бъдещите ни клиенти, повечето от колегите са упоменали ниски цени, но в последствие начисляват много допълнителни такси.
Ние предлагаме най-евтината услуга в София имаме за цел да информираме и осведомим хората имащи нужда от репатриране. За да може да ги предпази от некоректни колеги в този бранш.

Какво предлага. Пътна помощ София?

Професионализъм, честно, коректно и експресно отношение и отзоваване на първо място!

Евтина Пътна помощ предлага най-бързото и евтино репатриране в София и страната ние поддържаме ниски цени и гледаме да сме в полза на нашите клиенти, като се съобразяваме с икономическото положение в страната!

Вашият коментар