Платформи под наем

Обадете се на телефон: 0876 63 73 31!

 

Ще ви дадем индивидуална оферта за превоз на вашето мпс която ще ви излезе на същата стойност като да наемете платформа под наем,гориво и всички други разходи! Пътна помощ-big дава най-ниски цени за репатриране както за град София така и за цялата страна!

Предлагаме и пълна автодиагностика в София на място при клиента!

За момента не предлагаме платформи под наем!

Платформа под наем
Платформа под наем

Платформата е единична и тежи 500кг празна.

Товаропоносимост 2500 килограма.

 

Няма налични платформи и колесар!

Предлаганата платформа е немско производство с оси knott 2 броя. С товаропоносимост всяка по 1000кг . Демек общото полезно тегло е 2000 килограма. Оборудвана е с 14-цола гуми и джанти с чисто нови гуми. Чисто нов амортисьор и заключващ механизъм към теглича.

 

След всяка експлоатация преминава цялостен технически преглед на техническото състояние. Като се започне от задвижващата система : колела, лагери и главини. Та се премине през: разглабяне и внимателно почистване и гресиране.

Преминава се към спирачната система която е едно от най-важните неща за вашата сигурност преглеждат се жилата. Като на всеки 3 месеца се подменят с нови, преглеждат се накладките.

Задължително ако са намалели се подменят Преглеждаме цялата конструкция и цялостта на заварките и всички метални и алуминиеви елементи.

Защото най-важното за нас е вашата безопасност и безпроблемно предвижване с наетата от нас платформа!

Ако имате някакви въпроси относно спецификацията на предлаганата техника. Както и всички условия по наемането на платформа можете да се свържете с наш служител.

На телефон: 0876 63 73 31 без почивен ден, Денонощно! Предлагаме и колесар под наем на много ниска цена можете да прочетете всички условия по наемането на колесар тук:

Под наем Колесар:

 

колесар-под-наем
Колесар под наем

Предлагаме отдаване под наем на колесар които е пригоден за леки коли, бусове и джипове.

 

Няма налични!

Наемането на колесар става като оставите депозит предварително от 300 лева!

Колесара е правен в България не е употребяван много и се поддържа перфектно товаропоносимоста му е голяма. Може да влачи автомобили, бусове и джипове. По средата е въртяща пеперуда която помага както при транспортиране. Така и при качване на автомобила му отгоре.

За целта се повдига отдолу с крик при желание. Предлагаме и професионален крик гущер под наем с които ще качите мпс-то. Бързо и лесно където и да сте закъсали.

Колесара е препоръчително да се използва в София и близки разстояния до 100 километра защото не трябва да се вдигат високи скорости. Тъй като гумите са малки и няма голяма устойчивост допустимата максимална скорост е 60 километра в час за репатриране на автомобил. 50 километра при репатриране на бус или джип.

Условия за наемане на платформа и колесар:

При редовни клиенти има отстъпки. Платформата се взима само с депозит, валидна лична карта, шофьорска книжка и Е категория.Напълно изрядна и обслужена с хубави гуми може да се ползва както за вътрешни курсове в България така и за чужбина всичко е ревизирано и напълно изрядно!

Платформи под наем.
Пътна помощ big предлага на своите клиент и отдаване под наем на платформи, предлаганите от нас ремаркета са в отлично състояние както техническо така и визуално, без проблем може да излизате с тях в чужбина.

Как става наемането на платформа?

 

Отдаването под наем на платформа става като се обадите на телефон 0876637331 заявите от кога до кога ще ви бъде нужна платформата и до къде ще пътувате, след като приемем вашата заявка наш служител ще ви информира кога ще има свободно ремарке и кога да заповядайте при нас за наемането му. От ваша страна са нужни следните документи:
– Валидни: Лична карта, шофьорска книжка с категория С и В, подписвате двустранен договор за наем, в които е описано всички ваши права и задължения, както и неустойки ако увредите техническото състояние на платформата или катастрофирате с нея.
Платформите, които предлагаме са изключително леки, снабдени са с нови гуми, както и перфектна спирачна система изработени са в Германия, което гарантира високото им качество всяка платформа тежи около 500 килограма.

Платформите са снабдени с gps за проследяване, чрез които можем да следим постоянно местоположението на платформата независимо къде се намира тя.

Възползвайте се от нашите услуги като: преглед на кола преди покупка и съдействие при регистрация в кат София.