Галерия

Тук можете да видите снимки от наши клиенти които сме репатрирали.

В тази галерия ще ви покажем една част от нашата добре свършена работа и доволни клиенти на който сме помогнали когато са били закъсали с автомобилите, бусове и джиповете си.

Галерия на пътна помощ:

 

Пътна помощ за бус
Репатриране на ударен бус
Транспорт на бус в София
Транспортиране на бус

Пътна помощ -Big репатрира бус най-дългата база на марка: Рено модел: Мастер ударен от ж.к.Драгалевци до ж.к.Борово. Бусът е претърпял птп с пежо 206 като в следствие на катастрофата е увреден двигателя и ходовата част, за репатрирането беше нужно използване на лебедка с помощта на което се качи на платформата въпреки увредената ходова част.

 

 

Помощ на соц машина- москвич

 

пътна помощ-москвич
Москвич качен на пътна помощ
пътна-помощ-москвич
пътна-помощ-София за лек автомобил

Помагаме на закъсал москвич на пътя Ябланица – София.Както всички знаем една много здрава и издръжлива машина от соц времето. Но годинките са и в повече. Въпросния москвич е на 35 години и е служил до момента вярно на стопанина си.

Репатрирането на автомобил изисква познания над автомобила и то сериозни познания. Спрямо това кой са носещите части на автомобил, здравите детайли за който може да се закрепи куката на лебедката чрез която ще стане дърпането на колата върху платформата. Нашите приятели са професионалисти в тази област и имат сериозен опит с репатриране на всякакви превозни средства както и селскостопанска техника, строителна техника, джип и бус до 2,5 тона ! Предлагат също така и ремонт на място ако е възможно и условията го позволяват! Работят денонощно 24/7 без почивни дни!\

 

Пътна помощ Джип
Репатриране на Джип