За нас

пътна-помощ-за-30-лева

Кой са Пътна помощ Big?

 

Пътна помощ Big е Организация имаща за цел да помага на хора закъсали на пътя с леки коли, джипове, бусове и строителна техника. Най-ниски цени и високо качество! Екипът ни е изграден от млади и амбициозни механици с дългогодишен опит в репатриране на всякакви мпс-та.

Пътна помощ Big цели и приоритети:

 

Пътна помощ big София се стреми да се отзовава максимално бързо на всеки адрес. Независимо дали той е на територията на град София или на територията на страната.

При нас работят авто механици с дългогодишен опит. Предлагаме и помощ на място стига това да е възможно. Пътна помощ София предлага и доверени сервизи за всякакъв вид повреди: катастрофи, повреди в двигателя, трансмисия, окачване, охладителна система и други проблеми по-техническата част на превозното средство.

При нас работят млади и любезни специалисти. Които освен, че ще ви репатрират, но и ще срещнете в тяхно лице добри и любезни приятели с дългогодишен опит в тази сфера. Доверете ни се и ще останете доволни!

С какво пътна помощ big е пред другите конкуренти в бранша?

 

Отговаряме ви на момента и с доказателства към отговора ни.
На първо място пътна помощ big е снабдена с професионален авто парк от 3 камиона. Оборудвани с пълна сервизна техника като: професионална 15 000 либри лебедка. Която лебедка е снабдена с якостно въже. Възможностите и да издърпа от всякакви дерета и пропасти автомобили, бусове и джипове до 6 тона лично тегло. Независимо дали са с увредени задвижващи гуми или са на ход. Камионите ни са с мощни двигатели модерни дизелови специално пригодени за тази цел. Което позволява бързото репатриране на всякакви мпс-та.

Нашият екип:

При нас работят най-добрите шофьори на тежкотоварна техника с дългогодишен опит в репатрирането на коли, младия и амбициозен персонал ни позволява да се развиваме постоянно и с бързи темпове най-добрата ни реклама са доволните ни клиенти, които ни водят нови клиенти чрез добрите препоръки. Шофьорите ни, освен, че са професионалисти в тази област са и добри механици, което позволява да отремонтират автомобила ви на полеви условия стига това да го позволява, оборудвани сме с модерни и професионални крикове за тази цел, както и всякакви инструменти като тресчотки, ключета и всякакви отвертки.

Кой са Пътна помощ Big
пътна помощ Big е на разположение денонощно

Много клиенти, които са попаднали на нас в интернет и по-точно от google ни задават въпроси от сорта на реални ли са обявените цени на сайта ви с усмивка отговаряме разбира се, че са реални и крайни, нашата политика е съобразена с тежкото икономическото положение на страната ни и затова се стремим да поддържаме ниски и конкуренти цени, това ни носи повече работа и повече доволни клиенти, което е най-важно за нас!

Наши приятели са:

 

Ние работим съвестно с професионалния екип на пътна помощ Towingbg горещо препоръчваме техните услуги. Дългогодишната ни дружба с тази гарантирано доказана фирма ни позволява да гарантираме и да заставаме зад тях на 100 процента! Екипът на тази Тоуйнгбг е изграден от професионалисти в областта на репатриране на закъсали коли независимо дали се намират в град София или някъде в страната или някой от магистралите ни като: магистрала хемус, магистрала Струма, магистрала Тракия.
Независимо къде сте закъсали нашите колеги ще ви помогнат във всякакви ситуации и положения.

Искате Професионална Автодиагностика на място доверете се на професионалистите в бранша!